ANNOUNCEMENTS

YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI. SONUÇLARA http://kuyos.kastamonu.edu.tr/ ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

YOU CAN VIEW YOUR PLACEMENT RESULTS AT http://kuyos.kastamonu.edu.tr/.

KÜYÖS Kılavuzu

KUYOS GUIDE (A GUIDE SHOWING HOW TO APPLY AND REGISTER)

AKADEMİK TAKVİM

ACADEMIC CALENDAR

Öğrenci İkamet İzni Başvurularında İstenen Belgeler - İlk Başvuru

Required documents for Residence Permit – First Application

Öğrenim Ücretleri (2018- 2019)

Tuition Fees (2018- 2019)

Öğrenim Ücretleri (2019 - 2020) - Belirlenmedi

Tuition Fees (2019 - 2020) – Not Announced

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI BAŞVURU VE TAKİP SİSTEMİ

KUYOS Application Guide (Turkish Version)

KÜYOS Sonucunu Kabul Eden ve Etmeyen Üniversiteler

KUYOS Validity – Universities Accepting The Results of KUYOS

Değerli Adaylar;

Üniversitemiz tarafından düzenlenen davet mektupları ve sınav sonuç belgeleri altında “DOĞRULAMA KODU” yer almaktadır. Belgenin geçerli olup olmadığını doğrulamadan kabul etmeyiniz. Ayrıca davetiye mektupları yerleştirme yapıldıktan sonra gönderilmektedir. Yerleştirme öncesinde veya sürecinde davetiye mektubu talep etmeyiniz.

Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarına başvurular ve yerleştirme işlemleri kuyos.kastamonu.edu.tr adresi üzerinden yapılmakta olup, başvuru sürecinde ücret talep edilmemektedir.

Dear University Applicants;

There is a VERIFICATION CODE under the invitation letters and the exam result documents issued by our university. Do not accept the validity of the document without verifying it. In addition, invitation letters are sent after placement. Do not request an invitation letter before or during the placement.

Applications and placement procedures for the associate degree and undergraduate programs of our university are carried out via kuyos.kastamonu.edu.tr and no fee is charged during the application process.

عزيزي المتقدمين بالجامعة ؛

يوجد كود التحقق تحت خطابات الدعوة ووثائق نتائج الامتحانات الصادرة عن جامعتنا. لا تقبل صلاحية المستند دون التحقق منه. بالإضافة إلى ذلك ، يتم إرسال رسائل الدعوة بعد التنسيب. لا تطلب خطاب دعوة قبل أو أثناء التنسيب.

يتم تقديم الطلبات وإجراءات التوظيف للدرجات الجامعية وبرامج البكالوريوس في جامعتنا عبر kuyos.kastamonu.edu.tr ولا يتم فرض رسوم خلال عملية تقديم الطلب.

Değerli Adaylar;

Uluslararası öğrenci alımı ile ilgili tüm sorularınız için mesai saatleri içerisinde aşağıda belirtilen telefon numaralarını arayabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Dear University Applciants,

If you have any questions about international student admission, you can call the following telephone numbers during working hours. You can also get information at any time via the e-mail address This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Adı Soyadı: Öğr. Gör. Asiye UYGUR

Telefon Numarası:  0 366 2801378