Üniversitemiz ile Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi tarafından Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm depremzedeler için yardım kampanyası başlatılmıştır.

Bu doğrultuda;

Kampanya kapsamında ayni ve nakdi yardım toplanacaktır.

Nakdi yardımlar Kastamonu Kızılay Derneğinin TR84 0001 0001 5100 0018 6855 35 numaralı hesabına yapılabilecektir.

Ayni bağış kapsamında öncelikli bildirilen İhtiyaç Listesi;

• Battaniye
  • Bebek Bezi
  • Kadın Hijyen Seti
  • Dış Giyim (Mont, Bere, Eldiven, Bot, Çorap)
  • Soğuk Sandviç
  • Meyve Suyu
  • Su
  • Yağmurluk
  • Powerbank
  • Mama
  • Hazır Gıda, Konserve
  • Mat Çadır

Teslimat noktası: Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi (Çok Amaçlı Salon)

Gönderilecek yardım malzemelerinin açılmamış, kullanılmamış nitelikte olması önem arz etmektedir.