aday ogrenci mobil

Beslenme birimimiz üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personellerine öğle ve akşam yemeği verilmesi işini organize etmektedir. Yemek yiyen öğrenci grubunun özelliklerini baz alarak enerji ihtiyaçlarını karşılayan yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun ve mevsim özelliklerine göre aylık menüler planlamaktadır.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle ve akşam yemekleri aynı mutfaklarda hazırlanmakta ve aynı çeşit yemek değişik salonlarda hizmete sunulmaktadır.

Üniversitemizce yemek fiyatları öğrencilerimizin ekonomik durumları göz önünde bulundurularak düzenlenmektedir.

Yemek hizmetlerinin ücretlendirilmesi yemek fişi ya da kartlı sistem aracılığı ile satışa sunulmaktadır.

Yemekhanelerimiz

Üniversitemiz mutfak ve yemekhaneleri denetlemek üzere Yemek Muayene ve Kabul Komisyonu kurulmuştur. Bu komisyon bütün birimleri dolaşarak fiziksel koşulların düzeltilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır.

Üniversitemize ait 5 adet mutfağımız mevcut olup 2 adet mutfak faaliyettedir ve 16 adet yemekhanede öğle yemeği hizmeti sunulmaktadır. Bu yemekhanelerde 4 kap set-seçimsiz menülerle günde ortalama 2000 kişiye öğle yemeği verilmektedir.

Mutfaklarımız

• Merkez Kafeterya Mutfağı
  • Cide Meslek Yüksekokulu Mutfağı

Yemekhanelerimiz

1) Merkezi Yemekhane ve Kafeterya :1000

2) Eğitim Fakültesi Yemekhanesi : 250

3) Emin Baydil Tesisleri Yemekhanesi :100

4) İnebolu Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi : 125

5) Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi :100

6) Tosya Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi : 75

7) Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi : 100

8) Taşköprü Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi : 75

9 ) Devrekâni TOBB Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi :50

10) Küre Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi : 50

11) İhsangazi Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi :100

12) Abana Sabahat- Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu :50

13) Bozkurt Meslek Yüksekokulu : 75

14) Daday Nafi Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu :75

15) Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu : 100

16) Kastamonu Meslek Yüksekokulu Azdavay Kampüsü : 50 kişi kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Planlanan menüler doğrultusunda yemek hazırlığı için gerekli tüm gıda malzemeleri birinci kalite ürünlerden seçilerek öğrenci ve personellerimize kaliteli ve sağlıklı yemek öğünleri sunulmaktadır.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı