Burada yer alan derlemeler, farklı bölüm mezunlarının genel olarak çalışabileceği alanlar konusunda bilgilendirme amaçlıdır. Tüm bu bilgiler sizlere iş arayışınızda destek olmayı, yol göstermeyi ve yapacağınız araştırmalara katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Buradaki sektörler, alanlar, şirketler ve akademik kurumlar kariyer, iş ve yüksek öğrenim seçenekleri hakkında fikir vermek amacıyla, yakın zamanlı iş duyurularına ve mezunlarımızın verilerine dayanarak hazırlanmıştır. Bu bilgiler belirli bir sektörü, alanı, kurumu, şirketi veya akademik kurumu tavsiye niteliğinde değildir. Olası iş fırsatları, sektörler, iş alanları, kurumlar, şirketler ve akademik kurumlar burada yazanlarla sınırlı değildir. Burada yazılı olanların haricinde de fırsatlar olabilir.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Orman Fakültesi