Ebys Eğitim Videoları

Gelen Belge Eğitim Videosu

(Bu videoyu buradan indirebilirsiniz)

Not: Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz videoyu görüntülemekte sorun yaşıyorsanız KMPlayer programını bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Dış Yazı Belgesi Eğitim Videosu

(Bu videoyu buradan indirebilirsiniz)

KMPlayer İndir

İç Yazı Belgesi Eğitim Videosu

Olur Belgesi Hazırlama Eğitim Videosu

Vekalet Belgesi Hazırlama Eğitim Videosu

EBYS

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.