E-imza kullanım süresi henüz bitmemiş ve yenileme talebinde bulunanlar kişiler Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web sayfasındaki formlar bölümünde yer alan e-imza talep formunu doldurup Bilgi İşlem Daire Başkanlığı mailine başvurularını yaptıktan sonra başlayan ıslak imzalı belge teslim ve kargo sürecini yaşamadan e-onay vererek kart basım sürecini başlatabilirler. E-onay verme işlemlerini gerçekleştirmek için aşağıda yer alan videodaki adımları uygulayınız.

Video linki için tıklayınız.

Süreci gerçekleştirebilmek için süresi henüz bitmemiş ve pin bilgileri belli olan bir e-imza sertifikasına sahip olmak gerekmektedir.

İşlem sırasında e-imzanızın bilgisayarınıza takılı olduğundan emin olunuz.