Mevlana Değişim Programı, yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi gerçekleştirmeyi amaçlayan bir programdır. 23 Ağustos 2011 tarih ve 28034 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmelik ile birlikte yürürlüğe giren program, dünyanın bütün bölgelerindeki üniversitelerle işbirliğini öngörmektedir.

DUYURULAR

-2018-2019 Mevlana Değişim Programı Sonuçları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından açıklanmıştır.

Sonuçlar için tıklayınız Listede ismi olan öğrencilerin  Başvuru Formunu doldurup, Fakülte Koordinatörlerine imzalatıp 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Mevlana Ofisine ulaştırmaları gerekmektedir. (Listede ismi olup Mevlana Programına katılmak istemeyen öğrencilerin ise 11 Mayıs 2018 tarihine kadar feragat dilekçelerini Mevlana Ofisine vermeleri gerekmektedir. Programa başvuru yapmış ancak Listede ismi olmayan öğrenciler Mevlana Programından burssuz faydalanmak isterlerse 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Mevlana Ofisi ile irtibata geçebilirler.  (26/04/2018)