aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

PAK-TÜRK 2019 PROJE ÇAĞRISI

Pak-Türk Programı kapsamında yapılacak başvurularda Proje ortağı olarak düşünülen Pakistan Üniversitesi ile Üniversitemizin Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalamış olması gerekmektedir. Proje ile ayrıntılı bilgiye YÖKSİS sistemindeki "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinden, Çağrılar bölümünden ulaşılabilir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının konu ile ilgili Yürütme Kurulu Kararı için tıklayınız.

PAKİSTANDA MEVLANA PROTOKOLÜMÜZ OLAN ÜNİVERSİTELER

Lahore College of Women University - Lahor Kadınlar Koleji Üniversitesi

Goverment College University Faisalabad - Faisalabad Devlet Kolej Üniversitesi

University of Agriculture Faisalabad - Faisalabad Tarım Üniversitesi

Pir Mehr Ali Shah Arid Agriculture University - Pir Mehr Ali Shah Arid  Tarım Üniversitesi

University of Punjab - Punjab Üniversitesi

University of Central Punjab - Central Punjab Üniversitesi

PROJE YAPILABİLECEK ALANLAR:

- Energy Technologies

- Food Technologies

- Sustainable Environmental Technologies

- Material Science

- Smart Transportation Systems

- Robots And Smart Systems

PROJE EKİBİNDE;

En az 1 Giden Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen ya da Giden lisans üstü (yüksek lisans ya da doktora) Öğrencisi (1 dönem ya da 2 dönem) olmak zorundadır.

Projeye Araştırma Görevlisi öğretim elemanı olarak eklenemez.

Pak-Türk 2019 Proje başvurusu yapacak Proje Yürütücüsü Öğretim Elemanlarının en geç 5 Kasım 2019 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden kendi YÖKSİS sistemlerinden "Genel İşlemler" menüsünden "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinden, Başvurularım, +Yeni Başvuru butonundan istenen veri girişlerini eksiksiz yapmaları gerekmektedir. Başvuruların çıktısı Üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü tarafından YÖKSİS sisteminden alınıp Rektör imzalı üst yazı ile YÖK Başkanlığına iletilecektir.