Etkinlik Takvimi

Umut Posta Sanatı Sergisi
Salı 12 Ekim 2021, 02:00pm - 11:30pm
Tıklanma : 3781

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümünce III.sü planlanan Uluslararası Posta Sanatı Sergisi’nin teması “UMUT” olarak belirlenmiştir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi; yanlızlık, yoksulluk, yoksunluk, engellenmişlik, özlem gibi duyguları beraberinde getirmiştir. Pandeminin yaşattığı kaos ve karantina günlerindeki olumsuzlukların yanı sıra küresel boyutta tüm insanlığı etkileyen kıtlık, iklim değişikliği, kadın cinayetleri, terör, ekonomik kriz gibi unsurlarla hayatlar etkilenmiştir. Umut Posta Sanatı Sergisi, tüm olumsuzluklara rağmen insanların içindeki umuda dair duygu ve düşünceleri paylaşmak amacıyla gerçekleştirilecektir.

Geleneksel hale getirdiğimiz posta sanatı sergilerine 2018 yılında “Memleketim” teması ile 21 ülkeden, 650 eser 305 sanatçı; 2020 yılında “Hiç” teması ile 19 ülkeden 450 eser, 313 sanatçı katılım sağlamıştır.

Bugünden yarına saklayacak birazcık umudunuz varsa bizlerle paylaşmak ister misiniz?

Detaylı bilgi: mailartumut.blogspot.com

postermailartumut 01