aday ogrenci mobil

Bitiş Tarihi Salı 07 Nisan 2020 - 06:00pm
Tıklanma : 555

ÖNEMLİ DUYURU

Cumhurbaşkanlığı tarafından 12/03/2020 tarihinde yapılan açıklamaya istinaden, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) etkilerinden korunmak amacıyla ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde, Şubat ayından bu yana devam eden “Yetenek Her Yerde” kariyer etkinlikleri tedbiren ileri bir tarihe ertelenmiştir. Erteleme kapsamına giren fuarlar aşağıda yer almaktadır. 16-17 Mart 2020 Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)- Isparta 20-21 Mart 2020 Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF)- İzmir 6-7 Nisan 2020 Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF)- Bolu Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Alınan karar doğrultusunda, üniversitemizin de paydaş olduğu Batı Karedeniz Kariyer Fuarı, bu yıl 6-7 Nisan 2020 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir. Fuarda, katılımcı firmalar tarafından seminerler, bilgilendirme oturumları, eğitimler, atölye çalışmaları ve mülakatlar gibi etkinliklerin yapılması planlanmaktadır.

Kayıt olmak için tıklayınız: http://batikaf.ibu.edu.tr

batikaf