Üniversitemizin kıymetli personeli,

2020 yılı 1. çağrı dönemi 17 Şubat-20 Mart tarihleri arasındadır. Bu kapsamda, proje hazırlamayı düşünen öğretim elamanlarına yardımcı olması için 17.02.2020 tarihinde BAP PROJE SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ yapılacaktır. Bu toplantıda, BAP Projeleri'ne nasıl başvuru yapılacağı, proje yazarken ve sunarken dikkat edilmesi gereken hususlar, harcamaların nasıl yapılabileceği, BAP Otomasyon Sistemi'nin kullanımı, proje başvurularını değerlendirme kriterleri gibi konularda proje süreçlerine yönelik bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca, BAP Koordinasyon Biriminin görev ve yetkileri, geçmiş dönem faaliyetlere ait istatistikler, projelere ilişkin mevzuatlar hakkında sunum yapılacaktır. Toplantı, soru - cevap ve görüş-öneriler ile tamamlanacaktır.

Toplantı yeri: Kastamonu Üniversitesi MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Seminer Salonu 2

Toplantı Tarihi: 17.02.2020, saat: 14:30

Son Duyurular