15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen “15 Temmuz Şehitleri Anısına Ulusal Katılımlı Davetli Karma Sergi” 14 Temmuz 2022 tarihinde Artsteps Sanat Galerisi üzerinden çevrim içi olarak açıldı.

Küratörlüğünü Doç. Ruhi Konak’ın yaptığı, 30 sanatçının 35 eser ile katıldığı sergi, 23 Temmuz 2022 tarihine kadar izleyicilere açık olacak.

Sergiye ulaşmak için buraya tıklayınız.