İletişim Fakültemiz bünyesinde faaliyetlerine başlayan Kastamonu Kampüs TV, ilk yayınını 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde gerçekleştirdi.

Kastamonu Kampüs TV Kanalında "Bil-Mukabele" programında 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla özel bir yayın gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Öğr. Gör. Emre Ertürk'ün yaptığı programa konuk olan Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nadir Yurtoğlu, zafere yönelik tarihsel, kronolojik ve sosyolojik açıklamalarıyla Çanakkale'nin bilinmeyen yönlerine ışık tuttu. Gerek aydınlatıcı gerekse sohbet atmosferinde gerçekleşen programa ilgi yoğun olurken, programa özel çekilen Çanakkale Zaferi için hazırlanan özel klip de izleyicilerden tam not aldı.

Yayını izlemek için buraya tıklayınız.