aday ogrenci mobil

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü Doç. Dr. Burak Erhan Tarlakazan’ın yaptığı “HİÇ” Uluslararası Posta Sanatı Sergisi, 02 Ekim 2020 tarihinde giriş kat sergi salonunda fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak açıldı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Serkan İlden ve öğretim üyelerinin katılımı ile açılan sergi de Türkiye başta olmak üzere 19 ülkeden 313 sanatçının katılımıyla çeşitli ülkelerden gönderilen 450 eserden oluşan sanatsal mektup zarfları sergileniyor.

Serginin açılış konuşmasını yapan Küratör Doç. Dr. Burak E. Tarlakazan; “Hiçliği; sahip olduğumuz güç, maddi kaynaklar, hayatta beklentilerimiz, kendimizi soktuğumuz kalıplar karşısında; duygularımızı, gurur ve kibirden uzak, Yaradan’ın yüceliğine bilgiliğine sığınarak küçüklüğümüzü kabullenme olarak tanımlayabiliriz. Sergimizde farklı sanat disiplininden sanatçılar, “HİÇ” temasında sanatlarını mektup zarflarında anlattılar” dedi.