aday ogrenci mobil

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan Genç Biyonik Beyinler (BİO-BEY) takımı; Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması’nda ikinci aşamayı da başarıyla geçerek finale katılmaya hak kazandı.

175 faklı üniversiteden 11.898 Üniversite öğrencisinin katıldığı TEKNOFEST 2020 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması’nda  “İnovasyon Yarışması – Fikir” kategorisinde BİO-BEY takımımız “Grafen Tabanlı 150 Elektrotlu Biyoçip Projesi” ile finallere katılmaya hak kazandığı yarışma komitesi tarafından açıklandı.

Yarışmadaki ikinci aşama olan rapor aşamasını 80 puanın üzerinde puan alarak başarıyla tamamlayıp, finale kalmaya hak kazanan, öğrencilerimiz Şeyma Maraz, Yunus Emre Biçer, Lutfiye Yencilek, Özlem Kızılırmak’tan oluşan Genç Biyonik Beyinler (BİO-BEY) takımımızı tebrik ediyor, Gaziantep’te düzenlenecek olan final yarışmalarından başarılarla Üniversitemize dönmelerini temenni ediyoruz.