Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında; Üniversitemiz Kuzeykent Kampüsü’nde “Genç Ofis” açılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan çerçeve protokole dayanarak hazırlanan işbirliği protokolüne Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü adına Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak imza attı.

Protokol kapsamında Kuzeykent Kampüsündeki İstiklal Yolu Çarşısı’nda bulunan alanda kurulacak 'Genç Ofis' sayesinde öğrencilerimizin Gençlik ve Spor Bakanlığı imkânlarından istifade etmeleri, serbest zamanlarını ilgi, istek ve kabiliyetleri doğrultusunda faydalı uğraşlarla değerlendirerek hayata daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkıda bulunulması amaçlanıyor.