Üniversitemizde Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun destekleriyle düzenlenen Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük’ün başlama vuruşunu yaptığı futbol müsabakasıyla başladı.

Üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızdan öğrencilerimizin oluşturduğu voleybol erkek/kadın, futbol, basketbol, masa tenisi, satranç branşlarında toplamda 75 takımın ve seyircilerin yoğun katılım gösterdiği Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları; Emin Baydil Spor Tesisleri, Levent Semizer Spor Salonu ve Kapalı Spor Salonunda oynanıyor.

Etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’da müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, katılan tüm sporcu ve takımlara başarılar diledi.

Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları, 03 Mayıs 2020 tarihinde oynanacak final müsabakaları ile bitmesi planlanıyor.