17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali, Dünya Şefler Birliğinin katılımıyla Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından İstanbul'da Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ülkenin mutfak kültürünü yurt içinde ve yurt dışında başarı ile tanıtan, dünyanın en saygın meslek kuruluşlarına da üye olan TAŞFED tarafından düzenlenen festivale katılan Üniversitemiz Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programında eğitim gören öğrencilerimiz Sevim Akyün Uluslararası Üniversitelerarası Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde Portakal ve Boza Soslu Leblebi Helvası tabağıyla altın madalya, Şevval Bıltır Uluslararası Üniversitelerarası Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde Çekme Helvalı Üryan Erik Soslu Kaymaklı Mısır Unu Tatlısı tabağıyla gümüş madalya kazandı.

 

Son Haberler