Üniversitemizin tüm birimlerde görevli Birim Kalite Komisyonu temsilcilerine 2019 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Eğitimi 14 Ocak 2020 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda verildi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Demirel’in koordinatörlük ve kalite komisyonlarının sorumlulukları ve yeni dönem kalite çalışmalarının yürütülmesinde önemli hususlar hakkında bilgi veren açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İçli tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama ile ilgili eğitici sunum yapıldı.

Sunumda Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından güncellenen Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu (Sürüm 2,0)’da önceki kılavuza göre farklı olan hususlara, açılan yeni başlıklar ile ölçütler, göstergelere değinilerek yeni kılavuza göre birimlerin iç değerlendirme raporlarını nasıl hazırlanması konusunda bilgi verildi.