Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporlar Federasyonu’nun (TÜSF) Aralık ayı içerisinde düzenlediği Üniversitelerarası Erkekler 2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası, Erkekler 2. Lig Basketbol Turnuvasından ve Erkek 2. Lig Voleybol Turnuvasından 1’nci olarak döndü. Kadın voleybol takımımız turnuvadan 3’lük kupasıyla ayrıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde 17 - 21 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Erkekler 2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası’nda Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı müsabakalar sonucunda birincilik elde etti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde 16 - 20 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Üniversitelerarası Erkekler 2. Lig Basketbol Müsabakalarına katılan Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı yapılan 5 maçtan 5’ini kazanarak namağlup şekilde şampiyonluğu elde etti ve bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

09 -13 Aralık 2019 tarihlerinde Sinop ilinde organize edilen, Bayanlar / Erkekler kategorisinde yapılan Voleybol 2. Lig müsabakalarında Üniversitemizi temsil eden takımlarımızdan Erkek voleybol takımımız turnuvayı 1’nci olarak bitirdi ve şampiyon olarak bir üst lige çıktı. Kadın takımımızda turnuvadan 3’lük kupasıyla ayrıldı.

Kastamonu Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.