Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal 25 Aralık tarihinde Mevlüt Beyribey Konukevinde Üniversitemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Toplantıda Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi M. Öztürk Akcaoğlu ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Rıfat Kayış ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal; “Her ne kadar Türk vatandaşı olmasanız da bizlerden ayrı görmediğiniz birer öğrencimiz, arkadaşımız olarak yaşamış olduğunuz sıkıntılar, Üniversitemize dair söylemek istedikleriniz ve gerçekleşmesini istedikleriniz hususunda dinlemek amacıyla sizleri buraya davet ettik.

Bu vesile ile tanışmış olacağız ve sizlerin gözünden Üniversitemizi görmüş olacağız. Amacımız sizlerin öğrenim süresi boyunca Kastamonu’da ya da Ülkemizde en iyi şekilde eğitim alabilmenizdir. Bu çerçevede bizden beklentilerinizi azami düzeyde karşılamaya çalışacağız.” dedi.

Kahvaltıda Rektörümüz, öğrencilerimiz ile tek tek tanışarak taleplerini dinledi ve her türlü konu ile ilgili Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ile irtibata geçebileceklerini belirtti. Ardından, öğrencilerimiz toplantı ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek bu imkânı sağladığı için Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğüne teşekkürlerini iletti.