Cide Kaymakam V. Ali Açıkgöz 16 Mart 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Boks Milli Takım Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu 12 Mart 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Başkanı İsmail Tiftik ve yönetim kurulu üyeleri 27 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Ak Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya Tufan ve yönetim kurulu üyeleri 26 Şubat 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Kastamonu Arabuluculuk ve Alternatif Çözümler Derneği Başkanı Uzm. Arb. Av. Seda Bölükbaşı İhtiyar ve yönetim kurulu üyeleri 24 Şubat 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Vakıflar Bölge Müdür V. Erdal Pınar ve Akın Dil Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Kurucu Müdürü Orhan Kurtoğlu ile birlikte yönetimindeki öğretmenler ve eğitim danışmanları 19 Şubat 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Kastamonu El Sanatları Merkezi Müdürü Eyvaz Acarca ve Kastamonu Gıda Kontrol  Laboratuvar Müdürü Ramazan Konuşkan 28 Ocak 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Gökşen Gedik ve Kastamonu Turizm Seyahat Acentesi Sahibi ve Adem Gelinoğlu, TSE Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Kastamonu Din Görevlileri ve Emeklileri Derneği Başkanı Ayhan Parmaksız ve yönetim kurulu üyeleri 31 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık 30 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kastamonu Şube Başkanı Akif Güzel ile beraberindeki üyeler ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer Balaban ve Kastamonu İl Müftüsü Ahmet Süzen 26 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a ziyarette bulundu.

Azdavay Kaymakamı Melih Aydoğan ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek 25 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Daday Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen İstiklal Savaşı kahramanlarımızdan “Dadaylı Miralay Halit Bey” konulu söyleşiye ve İstiklal Savaşı Kitaplığı'nın açılış programı için İlimize gelen Miralay Halit Akmansü'nün torunu Prof. Dr. Şefik Halit Akmansü 12 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Kastamonu Genç Kızılay ve Üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu üyeleri 11 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti.

Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram 10 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mücahit Avkıran 06 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Bahçeşehir Koleji Müdürleri Şükran Sayım ve İsmail Bakmaz, Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımı Başkanı İsmail Şahbazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım 02 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Halk Bankası İl Müdürü Ahmet Erkoç, Kastamonu Görme Engelliler Derneği, Sakatlar Derneği ve Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği temsilcileri 29 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a nezaket ziyaretinde bulundu.