Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yürütülen ankaBİGG programı kapsamında Üniversitemiz KUBİG TTO ve ankaBİGG tarafından 26 Kasım 2019 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda ankaBİGG programı 2019/2. Dönem tanıtımı ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, “TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BİGG)” kapsamında, Uygulayıcı Kuruluş 1. Aşama faaliyetleri olarak  “Sağlık ve İyi Yaşam” ile “Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme” tematik alanlarında teknoloji odaklı iş fikirlerinin, nitelikli iş planlarına dönüştürülmesi hedeflenen ankaBİGG programı kapsamında Girişimcilik Uzmanı Eren Özmen sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Sunumun ardından soruları yanıtlayan Eren Özmen  “Öğrencilerin teknolojik gelişmelere olan ilgisine dikkat çekerken var olan fikirleri bir an önce hayata geçirmek için adımlar atılmalı. “dedi.

Toplantıya akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.