Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman Güler, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ile AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcıları 14 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kastamonu’nun genel sağlık konuları hakkında görüşüldü. Kastamonu Devlet Hastanesi ile Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin afiliasyon sürecinin başlamasıyla birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülerek Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından kullanılabilmesi hususunda talepler Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya iletildi.