Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş’ı ziyaret etti.

Orman Genel Müdürlüğüne yapılan ziyarette mevcut işbirliklerin yanı sıra Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında pilot üniversite olarak belirlenen Üniversitemiz ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılabilecek işbirlikleri ve protokollerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğüne yapılan ziyarette Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında pilot üniversite olarak belirlenen Üniversitemiz ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü arasında yapılabilecek işbirlikleri ve protokoller ile alakalı görüş alışverişinde bulunuldu.