Kastamonu Teknoloji Geliştirme Bölgesini yönetecek "Kastamonu TEKNOKENT A.Ş." nin kuruluş süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve hedeflerimizi paylaşmak için, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve Kastamonu Teknokent Yönetici Şirketi Kurucusu Prof. Dr. Kasım Yenigün, İstanbul'da bulunan iş çevreleri ile bir araya geldi.

Kastamonulu İş Adamları Derneği (KASİAD) ve Kastamonulular Derneği (KAS-DER) yöneticileri ile görüşen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve TEKNOKENT Koordinatörü Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını KKV Genel Sekreteri İş adamı Saadettin Çay’ın yaptığı, KKV Başkan Vekili Remzi Gür, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü’de birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz TEKNOKENT Koordinatörü Prof. Dr. Kasım Yenigün tarafından “Kastamonu TEKNOKENT A.Ş.” kuruluş süreci ve hedefleri hakkında katılımcıları bilgilendiren sunum yapıldı.

KKV Üyeleri ve çok sayıda misafirin katıldığı toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.