aday öğrenci

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliğiyle, Fair Play Üniversiteler Kervanı “İyiye, Doğruya ve Güzele” sloganıyla Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda Dünya Fair Play Karikatür Sergisi ile Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli’ni gerçekleştirdi.

Dünya Fair Play Karikatür Sergisi’nin açılışı; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Bilgehan Baydil ve Fair Play Üniversiteler Kervanı komisyon üyeleri tarafından yapıldı.

Ardından Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli’nden önce Fair Play’e hizmet eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Bilgehan Baydil’e, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’a, hentbol sporuna uzun yıllar katkı sunan Hüsnü Şinoforoğlu’na, badminton branşında Fas Milli takımını çalıştıran ve Afrika Kupası’nda da Fas Milli takımının başında çıkan Zafer Şahin’e ve başarılı Judo Milli takım sporcusu Tuğçe Beder’e şilt takdimi yapıldı.

Programda Dünya Fair-Play Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi,  Spor Yazarı Erdoğan Arıpınar, Fair Play Komisyon Üyesi, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi, Semra Demirer,  Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Fair Play Komisyon Üyesi ve Spor Yazarı Remzi Yılmaz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Fair Play Komitesi Üyesi Tuğba Gider, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi ve Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı, Fair Play Üniversiteler Kervanı Planlama Koordinatörü Spor Yazarı Teoman Güray ve Panelin moderatörlüğünü yapan Doç. Dr. Bilgehan Baydil’de konuşma ve sunumlarını gerçekleştirdi.