aday öğrenci

2014 yılından bu yana Türkiye’yi şehir şehir dolaşarak, düzenlediği panellerle, üniversitelerin BESYO öğrencilerine Fair Play’i anlatan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu “Fair Play Üniversiteler Kervanı” projesi kapsamında 03 Ekim 2019 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Karikatür Sergisi ve Fair Play paneli” düzenleyecek.

Düzenlenecek etkinlik öncesinde Erdoğan Arıpınar’ın başkanlığındaki komisyon üyeleri 02 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti.

Ziyarette düzenlenecek olan program ile ilgili bilgiler veren TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı komisyonu üyeleri, Rektörümüze günün anısına Fair Play anı şilti ve Fair Hizmet Madalyası takdim etti.