aday öğrenci

Üniversitemize Genel Sekreter Vekili olarak atanan Mustafa Özer görevine başladı.

Mustafa Özer kimdir?

1993 Yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu, aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Ana Bilim dalında “İstanbul Ulaşımında (Ticari Taksi, Minibüsler, Özel Halk Otobüsleri) Kayıt Dışılık ve Çözüm Önerisi” başlıklı tezi ile yüksek lisansını 2010 yılında tamamlamıştır. 1993 yılında İstanbul Defterdarlığında göreve başlamış, 2000 yılında yapılan giriş sınavını kazanarak Vergi Denetmen Yardımcısı olarak atanmıştır. 2003 yılında yeterliliğini vererek Vergi Denetmeni olmuş, 2011 yılında 646 sayılı KHK ile kurulan Vergi Denetim Kurulu bünyesinde Vergi Müfettişi olarak devam etmektedir. İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Trabzon ve Ankara illerinde görev yapmıştır.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın talebi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın 11.09.2019 tarihli olurları ile Üniversitemizde Genel Sekreter Vekili olarak görevlendirilmesi uygun görülmüştür.