aday öğrenci

Filipinler Cumhuriyeti Mindanao Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Habib Habib Machayong 22 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Mindanao Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Renato Pacaldo,   Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu, akademik ve idari personelimiz hazır bulundu.

Verimli geçen ziyarette mevcut işbirliğinin daha verimli süreçlerle geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca misafir heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı Filipinler Cumhuriyeti Mindanao Devlet Üniversitesi’ne davet etmiş akabinde ilimizden ayrılmıştır.