aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 50. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında “Kastamonu Entegre 50. Yıl Buluşması Etkinlikleri”  1. Gün programı Üniversitemiz Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda yapıldı.

Programın 1. Bölümü plaket ve tapu töreniyle başladı. Törene Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile davetliler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal törende yaptığı konuşmada; “1977 yılında Kastamonu’da başlayan bu yolculuk bugün uluslararası bir marka haline getiren ve kendi sektöründe önde gelen Kastamonu Entegre’yi tebrik etmek her birimiz için bir vazifedir. Kastamonu Entegre faaliyetlerini sürdürürken, aynı zamanda çevre duyarlılığıyla faaliyetlerini yerine getiriyor. Bugün ülkemiz sanayicileri açısından dikkat çekici bir başarının mimari durumda. Bizde Tabiat Turizmi ve Ormancılık alanında ihtisaslaşma sürecinde olan bir üniversite olmamız söz konusu. Biz bütün faaliyetlerimizi de Kastamonu Üniversitesi adına Kastamonu Entegre başta olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren tüm sanayicilerle işbirliği anlamında bereketli bir süreci devam ettirmek istiyoruz. Kendilerinin de bu anlamda desteklerini bekliyoruz. Bizde üniversite olarak söz konusu sanayi sektöründe yer alan teknik elemanların yetiştirilmesi adına geçmişten bu yana başarılı performans sergilemekteyiz. Bunun devam edeceğini arz ediyorum. Üniversite adına verebileceğimiz her türlü desteği başta Kastamonu Entegre olmak üzere ilimizdeki tüm sanayi kuruluşlarına vereceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 50’inci yıl etkinleri kapsamında 2. oturumunda Ormancılık Endüstrisi Paneli yapıldı. Panelin ardından program tiyatro, müzik gösterisi ve akşam yemeğiyle son buldu.