aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

30 Ağustos 1922 tarihi, Türk milletinin topyekûn verdiği bir savaşın ve bu Zafer Destanı’nın yazıldığı gündür. Milletimizin zor şartlarda kazandığı büyük zafer, hür yaşamak isteyen başka milletlere de doksan yedi yıldan beri kılavuzluk etmeye devam etmektedir.

Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve beraberliğine yönelik hain saldırı ve teşebbüslere karşı, şanlı mazimizden aldığımız ilhamla milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, bağımsız yaşama azim ve kararlılığımız ilelebet devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kastamonu Üniversitesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyor, vatanımız uğruna bugüne kadar canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi hürmet, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal