aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Bayramlar, toplumu bir araya getiren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, maddi ve manevi kültürümüzün temellerini oluşturan unsurlardan biridir.

Asırlardır barış ve adaletin dünya üzerinde tesis edilmesinde öncülük yapmış büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de bayramların oluşturduğu bu muazzam ve kutsal duyguları muhafaza ederek, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta üniversitemiz mensupları olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL