Prof. Dr. Birsel Küçüksipahioğlu 07 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Kastamonu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş, Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu 22 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Eski Valisi Enis Yeter 03 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı 04 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi İrfan Bakır ile Memur-Sen’e bağlı sendikaların il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mustafa Gülük ve yönetim kurulu üyeleri 05 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat ve yönetim kurulu üyeleri 09 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve TBMM AK Parti Grup Amiri Yardımcısı Mustafa Özkan, Kastamonu Sanat Merkezi Platformu Başkanı Serpil Durgut ile üyeleri ve Türkiye Boks Federasyonu Tesisi Eski Müdüresi Hülya Toğral, Kastamonu PMYO Müdürü Ömer Sülün, Kastamon THY Satış Müdürü Savaş Karaçam, Vakıfbank Kuzeykent Şubesi Müdürü Alp Çelik 11 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcılar Odası Başkanı H. Ergün Can ve yönetim kurulu üyeleri, Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (GÜVENLİK-İŞ) Kastamonu Şubesi Başkanı Hulisi Kadiroğlu, Samsun Bölge Başkanı Soner Donat ve Ankara Bölge Şube İdari Sekreteri Orhan Tekbalkan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal 13 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Ali Cesuroğlu ile gazilerimiz ve Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Yaman 17 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Doğu Türkistan Maarif ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hidayet Oğuzhan ve beraberindeki heyet, Hizmet-İş Sendikası Başkanı ve AK Parti Kastamonu Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Çağlı ile Hizmet-İş Sendikası yönetim kurulu üyeleri, Kronospan Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İdari Müdür Ömer Gülamoğlu, Kimya Yüksek Mühendisi Kronospan Fabrika Müdürü Bilal Karakaya ve İK Yöneticisi Umut Yılmaz 25 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili ve işadamı Murat Demir 01 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Cezaevi Müdürü Ahmet Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri 02 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vakıf Bank Bölge Müdürü Ercan Çelik, Vakıf Bank Kastamonu Kuzeykent Şubesi Müdürü Alp Çelik ve Kobi Portföyü Yöneticisi Ali Çırak, Emekli Büyükelçi Halil Akıncı 10 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın 15 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziraat Bankası Zonguldak Bölge Başkanı Mustafa Akturan, Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül 21 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seydiler Kaymakam V. Mustafa Batuhan Alpboğa, Ağlı Kaymakam V. Ökkeş Safa Türkoğlu, Şenpazar Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve İhsangazi Kaymakam V. Ümit Fırat Böçkün 23 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hv.Mu.Yzb. Selami Sezgin 31 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Necati Denizci 01 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Halime Nilgül Şener ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Bıyıklı ve yönetim kurulu üyeleri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri 04 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan 06 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Küre MYO Kurma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ahmet Uykucu ve yönetim kurulu üyeleri 08 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Devrekani Kaymakamı Yücel Erdem 19 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen ve yönetim kurulu üyeleri ile Şoförler Odası Başkanı Halis İşler ve İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Arif Özdemir, Mustafa Özcan 20 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Halk Bankası İl Müdürü Ahmet Erkoç, Kastamonu Görme Engelliler Derneği, Sakatlar Derneği ve Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği temsilcileri 29 Kasım 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a nezaket ziyaretinde bulundu.