aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Kastamonu Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Başkanı Ayhan Aslan, beraberindeki Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar ve Kastamonu Şubesi Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette KASİAD heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal konuşmalarında Üniversitelerin, içerisinde bulunduğu kente katkı vermekle mükellef olduğunu belirterek; “Bir ve beraber bu katkıyı nasıl verebiliriz bunun çabası içerisinde olacağız. Bu nedenle bu ziyaretini ve sizleri çok önemsiyorum.” dedi.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ise konuşmasında Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Sanayi tesislerinde üniversitelerin bir yerinin de olmasını önemsediklerini kaydeden KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, sanayi tesislerinde öğrencilere uygulamalı eğitimin çok faydalı olacağını söyledi.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan’ın ardından yeniden söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, en kısa süre içerisinde KASİAD Genel Merkezi’ni İstanbul’da ziyaret edeceğini ve daha yakın çalışmanın peşinde olacağını belirtti.

KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar ise, Rektörümüzün Kastamonu Üniversitesi ile ilgili ilk mesajlarını okuduklarını, Kastamonu Üniversitesinin geleceği adına umutlandıklarını ifade etti. Katar ve KASİAD ailesi olarak Kastamonu Üniversitesi’nin her zaman yanında olacaklarını söyledi.