aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘Türkiye’de Radikal Dini Gruplar ve FETÖ’ adlı panel 15 Temmuz 2019 tarihinde Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Atalan’ın panelin başkanlığını yaptığı ‘Türkiye’de Radikal Dini Gruplar ve FETÖ’ adlı panelde İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Nadir Özdemir ‘Tarih Çerçevesinde Bir Bakış; 15 Temmuz’un Hatırlattıkları’, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Özdemir ‘Dini Kavram ve İnançları Suiistimal Eden Gruplar’, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Yenen ise ‘Radikal Dini Gruplarda Din İstismarı’ adlı başlıklarla sunumlarını yaptı.

Panele Vali Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile halk katıldı.