aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Üniversitemiz, Kırgız Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Vakfı ile Özel Anadolu Hastanesi tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde İlimize meslek içi eğitim ve tecrübe değişimi için Kırgız doktorlardan oluşan dördüncü heyete 27 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen tören ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan tarafından sertifikaları verildi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Kırgız Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Vakfı Başkanı Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Kudret Artıkbaev, Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Tıp Fakültesi Sekreteri Sabahattin Çebi ve Kırgızistan İlimize gelen doktorlardan oluşan heyet katıldı.

Konuşmaların ardından heyete sertifikaları verildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.