aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Onursal Başkanı Abdülhalik Oğuz, hayırsever iş insanı Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Binasını Yaptırma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Oğuz ve ailesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretçilerini rektörlük makamında kabul eden Rektörümüz, Oğuz ailesi ile bir süre sohbet etti. Üniversitemize 16 bin metrekare kapalı alanda yaklaşık 3 bin öğrenci kapasiteli ilahiyat fakültesi binası yaptıran Oğuz ailesine yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Oğuz ailesi adına konuşan Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Onursal Başkanı Abdülhalik Oğuz, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Oğuz ailesi olarak, bundan sonrada Üniversitemize desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.