aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a çeşitli kamu ve sivil kuruşların temsilcileri ile iş insanları rektörlük makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oktay Maşrap, Kastamonu Defterdarı İhsan Mintaş, İlimizin tanınmış iş insanları Zeki Kebeci ve Tahir Altıkulaçoğlu, Bil-Sezer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Altın ile Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Nedim Afacan ve yönetim kurulu üyeleri, Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Başkanı Reşat Asrak ve yönetim kurulu üyeleri, Albayrak Medya Bölge Temsilcisi Metin Topaloğlu 17 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi, Tosya Yükseköğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, Orman Bölge Müdür Vekili Mahmut Şentürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Yaman ve şube müdürleri, Organize Sanayi Bölge Müdürü Seçil Dilekçi Çakmak, Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı ve Cihannüma Derneği Bölge Sorumlusu Av. Mücahit Dağdelenoğlu ile yönetim kurulu üyeleri 18 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonu Eski Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Kastamonu Şubesi Başkanı Mustafa Şensoy ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla, Eğitim Bir-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Gür 19 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Baro Başkanı Av. Özgür Demir ve yönetim kurulu ile disiplin kurulu üyeleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Nevzat Erol, Kastamonu Belediye Meclisi Ak Parti Üyeleri 20 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kazım Sedat Sirmen, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Başkanı Mehmet Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Ensar Vakfı Kastamonu Şubesi Başkanı Abdullah Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Cihannüma Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Av. Halil Uluay ve yönetim kurulu üyeleri 25 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.