aday öğrenci
önemli haber

cep son onemli uyari

27 Şubat – 3 Nisan 2019 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde MMA Federasyonu tarafından tertip edilen Geleneksel Kemer Şampiyonası 95 Kg’da Türkiye Şampiyonu, 01–03 Mayıs 2019 tarihinde Antalya Belek İlçesinde tertiplenen Strike Fighting Championchip’de 90 Kg’da Ülkemizi temsil eden Üniversitemiz Daday Ümit ve Nafi Çeri Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü talebesi Beytullah Keskin, 10 Mayıs 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, “Üniversitemiz Daday Ümit ve Nafi Çeri Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü talebesi Beytullah Keskin, MMA Federasyonu tarafından tertip edilen Karma Dövüş Sanatları dalında Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca Antalya’da tertip edilen Milletlerarası Karışık Dövüş Sanatları Turnuvasında da yine şampiyon oldu. Kendisini tebrik ediyoruz, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Bundan sonra inşallah üniversitemiz adına yeni şampiyonluklar getireceğini biliyoruz. Kendisi Üniversitemize gelmeden evvel bazı sahalarda başarılı olmuştu. Gelecekte Avrupa ve Dünya şampiyonu olarak Üniversitemizi temsil edecektir. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından hediye takdimiyle son buldu.