Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, 3 Mayıs 2019 tarihinde Gebze Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına iştirak etti.

Üniversitelerin birikimlerini bir araya getirerek ortak bilimsel çalışmalar yapmak, ortak lisansüstü programlar açmak, ön lisans, lisans öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının karşılıklı değişimini desteklemek amacıyla kurulan Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği’nin dönem toplantısı, Gebze Teknik Üniversitesinde yapıldı.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık iştirak etti.

Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı, ortak lisansüstü programlar ve işbirliği görüşmeleriyle birlikte gündeme gelen konulara dair değerlendirmeler ile devam etti.