Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Malezya MARA Teknoloji Üniversitesi tarafından 08 Nisan 2019 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda müşterek olarak İlimiz Merkez ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapmakta olan İngilizce öğretmenlerine yönelik Implementing New Trends and Revisiting Traditional Methods in Language Teaching & Learning”adlı seminer tertip edildi.

Seminerin ardından Malezya’dan gelen heyet, Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Öztürk Akcaoğlu, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Külekçi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Bolluk ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz ve Malezya MARA Teknoloji Üniversitesi arasında gelecekte yapılabilecek ortak projelerin ve ortak diploma taleplerinin konuşulduğu ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.