Üniversitemiz Teknoloji ve Transfer Ofisi tarafından tertip edilen “Endüstriyel Verimlilik Uygulamalarının Paylaşımı” Paneli 27 Şubat 2019 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Panelin açılış konuşmasını KUSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Saim Ateş yaptı.

Panele Belediye Başkan Yardımcısı Kastamonu Ahmet Sevgilioğlu, kamu, kurum ve kuruluşların amirleri, akademisyenlerimiz ve talebelerimiz iştirak etti.

Panelin oturum başkanlığını Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Öztürk’ün yaptığı panelde ilk olarak konuşan Sanayi Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Verimlilik Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mustafa Akgül Üretimde verimliliğin tanımı ve Bakanlık olarak neler yapıldığı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İkinci olarak konuşan Kastamonu Entegre A.Ş. Kastamonu Yonga Levha Tesisi İşletme Müdürü Ufuk Aydın, Üründe verimlilik konusunda Kastamonu Entegre A.Ş. olarak yaptıkları projeleri ve üründe verimliliği nasıl sağladıkları konusunda sunum yaptı.

Şah Çanta Deri Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. İşletme Müdürü Ali Kuru adına Şirket Üretim Müdürü Oğuzhan Özhan örneklerle personel verimliliği konusunda performans artışı için kullandıkları yöntemleri ve yeni dönemde kullanacakları yöntemler hakkında sunum yaptı.

Uneco-Üna Enerji A.Ş. Kurucusu Erdem Ünal, Operasyonel Süreçte Verimlilik adlı bir sunum ile verimlilikle alakalı tecrübelerini örnekler vererek talebelerimiz ve katılımcılar ile paylaştı.

Soru-cevap bölümünün ardından panel sonunda katılımcılara plaketleri takdim edildi.