Kastamonu Görme Engelliler Derneği Başkanı Remziye Kılıççeken ve yönetim kurulu üyeleri 09 Ocak 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret etti.

Kastamonu Görme Engelliler Derneği Başkanı Remziye Kılıççeken, bugüne kadar verdiği desteklerden ve bundan sonra vereceği desteklerden ötürü Rektörümüze teşekkürlerini iletti. Üniversitemizin bu konuda yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti ve dernek binasının açılış merasimine Rektörümüzü davet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, ziyaretlerinden ötürü Dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Üniversite olarak bu konuya ayrıca hassasiyet gösterdiğimizi ve engelli olan talebe ve çalışanlarımız için fiziki engelleri ortadan kaldırdığımızı belirtti. Ayrıca Üniversitemizin kurduğu ve geliştirdiği bugün birçok Üniversite ve kurumunda faydalandığı görme engelliler için sesli kütüphane hizmetimiz, engelli yön ve mekân bulma programı hakkında bilgiler verdi. Yapılacak çalışmalarda Kastamonu Üniversitesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.