Kastamonu Üniversitesi olarak, mümtaz ve müstesna ilimiz, 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu’muzu “Dünya’nın Parlayan Yıldızı” hâline getirmek için yıl boyu birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak ilmi ve kültürel pek çok faaliyete imza attık. 2019’da da Üniversitemiz ve Kastamonu’muz için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, Kastamonu halkı, milletimiz ve İslâm Âlemi olmak üzere bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimizle selam, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Seyit AYDIN