Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın Yüksek Öğretim Kurulu tarafından burslu olarak Üniversitemizde eğitim gören Pakistan ve Filistinli talebelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemizde YÖK bursu ile eğitim öğretim gören Pakistan ve Filistin uyruklu sekiz talebe ile Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Selami Can’da toplantıda hazır bulundu.

Üniversitemiz Mevlüt Beyribey Konukevinde tertiplenen toplantıda Rektörümüz Aydın burslu öğrencilerin problemlerini dinledi ve Üniversitemizden memnuniyetleri hususunda temennilerini aldı. Öte yandan Üniversitemizin Milletlerarası talebe politikası hakkında da tafsilatlı bilgi aktaran Rektörümüz ‘’ Milletlerarası talebelerimizin büyük bir kısmı ile din bağımız ve soy bağımız var. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Biz yüzümüzü bu coğrafyalara hususiyetle dönmüş bir üniversiteyiz. Biz sizlerin yanında ve destek olmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Program akşam yemeğinin ardından son buldu.