Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte TÜBİTAK Bilim Kurulu’nun yerine yönetim kurulu ihdas edilmesiyle Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan mevcut başkan Prof. Dr. Hasan Mandal’a vazifesinin şahsına, milletimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Üniversitemizdeki gelişmeler ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

IMG_8708.JPG