Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Belediyesi Başkanlığı tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü faaliyetleri kapsamında tertiplenen etkinliğe iştirak etti.

Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın; ”Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmaz. Hayvan sevgisinin göstergesi hayvan barınağı her manada bizim için ehemmiyetlidir. İhsangazi İlçemizde bulunan Meslek Yüksekokulumuzun bünyesinde Veteriner Teknikerliği ve Laborantlık bölümünü açmıştık ve faaliyetlerine devam ediyor. Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde hoca olarak veteriner hekimimizde var. Bu senede Veterinerlik Fakültemizi faaliyete geçirdik. 1. Sınıflarımıza talebelerimizi aldık. Fakültemizin akademisyen kadrosu da gün geçtikçe artmaktadır. Hem Veterinerlik Fakültemiz hem de İhsangazi Meslek Yüksekokulumuz ilgili birimleri 7 gün 24 saat size hizmet vermeye hazırdırlar. Hekimlerimiz ile barınağınızın hekimleri inşallah müşterek işbirlikleri yapacaklardır.

Belediye Başkanımızı ve Belediyemizi tebrik ediyoruz. Hizmetleri hayırlı ve uğurlu olsun. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.