21-26 Temmuz tarihleri arasında Portekiz'in Coimbra şehrinde tertip edilen Avrupa Üniversiteler Arası Judo Turnuvası'nda Üniversitemizi temsil eden talebelerimiz; 73 kg’da Bayram Ceylan, 66 kg’da Ahmet Şahin Kaba ve 90 kg’da İlhami Genç Bronz Madalyaları Üniversitemize kazandırdı.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Bilgehan Baydil; “4 sporcu ile katıldığımız şampiyonadan üç bronz ile ayrılıyoruz. Büyük başarıya imza atan yüksekokul öğrencilerimizi ve teknik ekibi yürekten kutluyorum. Ayrıca bize her türlü desteği veren ve bu şampiyonaya katılmamızı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a, Rektör Danışmanı Selami Can’a ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kastamonu Üniversitesi olarak hocalarımızı ve talebelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamı temenni ediyoruz.