Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberindeki heyet, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Taşkent Program Koordinatörü Ali İhsan Çağlar ile görüştü.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın yapılan görüşmede Üniversitemiz ile Özbekistan’da bulunan üniversiteler ile akademik ve ilmi münasebetlerimizi geliştirmesi için yaptığı katkılardan dolayı TİKA Taşkent Program Koordinatörü Ali İhsan Çağlar ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

TİKA Taşkent Program Koordinatörü Ali İhsan Çağlar da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Özbekistan ile ilgili projelerine sağlamış olduğu akademik katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a ve heyete teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki çalışmalarda da Üniversitemizin ile Özbekistan ile olan ilişkilerinin gelişmesi için işbirliklerini arttırarak devam edeceklerini belirtti.